Кадзуя тупы, проста жах. Цідзуру не далёка пайшла. Столькі было момантаў, каб скончыць, але не... Калі гэта не каханне, то я ня ведаю тады... Хоць, магчыма, гэта грошы і добры маркетынг, тады рэспект, малайчына.
Яны дакладна кахаюць адзін аднаго. Але, судзячы, па спойлерах яны ня будуць разам, а будзе з іншай, як гэта выйдзе?
Развіцця нуль, хоць месцамі гг рабіўся смялей і наважней, але ў цэлым ён тупы, бязмозгі і жудасны. Але іншая рэч у рамантыцы, радуе, што яна развіваецца, пачуцці з'яўляюцца ды пад канец яны абодва гэта прызнаюць.
Незразумела з Мамі, ня вельмі падабаецца, Рука таксама, хоць лепей. А вось з сяброўкай Цідзуру, Кадзуя памяняўся ролямі.
Увесь серыял глядзеў з пачуццём абурэння, тупасці і крыку. Але 12 серыя стала праменьчыкам святла, падумаў я. Так, няўжо, нарэшце гэта здарылася, ура-ўра, усё акупілася. АЛЕ НЕ, Кадзуя даўн, апошні доўбень. すか, Цідзуру ўскосна прызналася, трэба расказаць, але не. Смешна было бачыць як спрабавалі драматызаваць некаторыя моманты.
І хопіць успрымаць яе толькі як дзяўчыну на пракат. Ды зразумей, што яна проста дзяўчына. Колькі раз ён мог з яе злупіць грошы, але аніразу не зрабіў. Але да халеры, хлусіць ня буду, мне было цікава даведацца, што будзе далей. Але не рэкамендую.
Другі сезон чакаць ня буду, але думаю, што пагляджу. Ні за каго не хварэю, ня важна з кім будзе, але гэта Цідзуру. Спадзяюся, што гг стане адважней і лепей, бо былі і ё задаткі. Таксама спадзяюся на Цідзуру, ды прызнайся ўжо яму, хоць ня трэба.
Было б нядрэнна, калі б пра іх пазналі ўсе і яны нарэшце ўзо прызналіся і можна будзе атрымаць лямпавую рамантыку. Але гэтага ня будзе, манга яшчэ ў ангоінге і больш за 200 глаў і няма ніякіх перадумоў да мілаты. Таму асмелюся выказаць здагадку або манга топчацца на месцы, або там усё перавернецца і Цідзуру прыбяруць. Не, трызненне.
P. S. Паглядзеў апошнюю главу, яны не разам і нават блізка да гэтага няма, гамон, падзеі ўжо далёка пайшлі, але нічога не ссунулася. А і ў дадатак за Цідзуру заляцаецца кіношны бландын. Не, Кадзуя жудасны, надзеяў на рамантыку няма.
P. S. S. Пра іх даведалася бабуля, быць можа ёсць надзея, што яны ўрэшце рэшт прызнаюцца адзін аднаму.
P. S. S. S. мангака цягне як можа, адзін з найгоршых аўтараў, не раю чытаць гэта лайно
Топ хто не спадабаўся:
1. Мамі, мутны перс дый нецікавая, выкінуць яе і ўсё
2. Рука — у сьметнік, не падабаецца, хоць з ёй Кадзуя мог бы дамагчыся свайго ў гэтай справе
3. ....
4. Цідзуру, прышпільная, добрая, але тупая, калі не кахае, або вельмі хітрая. З яе выйшла б выдатная акторка. І пляваць на яе прафесію. Ня смецце
Асобна сяброўка Цідзуру, мала паказалі, але норм.
Амаль не забыў, сцэна з 5 серыі павінна быць упісана ў "Залаты фонд сцэн" залатымі літарамі ў белай субстанцыі. */Тут павінна быць рука*
1. Мамі, мутны перс дый нецікавая, выкінуць яе і ўсё
3. ....
Асобна сяброўка Цідзуру, мала паказалі, але норм.

had25#
убрал с отзыва оформление, такое уродство получилось, ужас...