Ваў, гэта было крута! Хаця, што можна чакаць ад Акамота Лін? Малёўка не самая лепшая, але даволі добрая і эратычныя моманты адмаляваны на ўра. Мне спадабалася) Плюсам з'яўляецца тое, што намаляваны грудзі, няма там цэнзуры. Канешне, шкада, што похвы ў Японіі забаронены, але што ё, то ё) Таксама ё сюжэт, за якім цікава сачыць і ён не расцягнуты, а коратка распавядае добрую гісторыю пра каханне. І сэкс тут не бяз прычыны, а як частка апавядання. Парадавалі галоўныя героі. Асабліва Акіра. Падаецца нерашучым, слабахарактарным і не самым удалым хлопцам. Але насамрэч усё зусім інакш. Гатовы пастаяць за сваё каханне, і паслядоўны ў сваім імкненні быць з любімай. Пры гэтым не з'яўляецца звышгероям, які ўсё можа. Проста ён можа пастаяць за сябе і за любімую) быць рашучым і не адступаць перад цяжкасцямі. Аматарша мінетаў і па сумясціцельству та самая каралева) кахае, але ігнаруе Аччана. Толькі, калі губляя самакантроль кажа ўсё, што думае. Таксама вельмі часта лашчыць сама сябе. Аднім словам збачэнка) Цалкам усё выдатна. Нават, ня ведаю якія тут мінусы? Сюжэт ё, норм персы ё, эротыка таксама прысутнічае. Ўсё супер. А, яшчэ пераклад апошняй главы проста клас!!! Упершыню пабачыў лаянку, няўжо хтосьці не пабаяўся яе выкарыстоўваць. Мая павага тым людзям)
: предупреждение. Пожалуйста, пишите на русском языке в общих разделах сайта. Для общения на белорусском / украинском / проч языках есть специальные группы (при отсутствии их можно создать самостоятельно).
Оу, что я только что дочитал~ В мангах особо не шарю, но рисовка вроде нормальная, оценил бы на 7/10. Внешность гг девушки очень напомнила мне Кагую, да и то, что она из богатой семьи, и скрывает реальные чувства, хотя, если говорить на языке этой манги-истинные инстинкты. Этти сцены встречаются почти в каждой главе,и то что они очень одинаковые, надоедает, было интересно^-^
Это была бы дефолтная история, если бы в конце не ворвался Линн. Он сделал по-настоящему Линовкий конец. Чувак отдал всё своё достоинство ради шлюхи, которая не прочь торгануть телом, и это при том, что существовала куча способов этого избежать. Но ей так удобно, и она не хочет жертвовать комфортом. И да, поменяйся бы порядок действий, и пойди чувак на жертвы, чтобы девка не стала прибегать к «способам», история бы поменялась в корне. А так чувак пожертвовал всем ради шлюхи, которая ещё и обращается с ним как с говном. Белиссимо. Не так сильно, как другие работы, но 7 поставить можно
@Мусаси Инсюн@Animeshik2019, по такому в лучшем случае ову снимутМалёўка не самая лепшая, але даволі добрая і эратычныя моманты адмаляваны на ўра. Мне спадабалася) Плюсам з'яўляецца тое, што намаляваны грудзі, няма там цэнзуры. Канешне, шкада, што похвы ў Японіі забаронены, але што ё, то ё)
Таксама ё сюжэт, за якім цікава сачыць і ён не расцягнуты, а коратка распавядае добрую гісторыю пра каханне. І сэкс тут не бяз прычыны, а як частка апавядання.
Парадавалі галоўныя героі. Асабліва Акіра. Падаецца нерашучым, слабахарактарным і не самым удалым хлопцам. Але насамрэч усё зусім інакш. Гатовы пастаяць за сваё каханне, і паслядоўны ў сваім імкненні быць з любімай. Пры гэтым не з'яўляецца звышгероям, які ўсё можа. Проста ён можа пастаяць за сябе і за любімую) быць рашучым і не адступаць перад цяжкасцямі.
Аматарша мінетаў і па сумясціцельству та самая каралева) кахае, але ігнаруе Аччана. Толькі, калі губляя самакантроль кажа ўсё, што думае. Таксама вельмі часта лашчыць сама сябе. Аднім словам збачэнка)
Цалкам усё выдатна. Нават, ня ведаю якія тут мінусы? Сюжэт ё, норм персы ё, эротыка таксама прысутнічае. Ўсё супер.
А, яшчэ пераклад апошняй главы проста клас!!! Упершыню пабачыў лаянку, няўжо хтосьці не пабаяўся яе выкарыстоўваць. Мая павага тым людзям)
575x421
801x566
823x619
833x340
864x338
836x958
856x360
774x801
870x1322
869x1323
В мангах особо не шарю, но рисовка вроде нормальная, оценил бы на 7/10.
Внешность гг девушки очень напомнила мне Кагую, да и то, что она из богатой семьи, и скрывает реальные чувства, хотя, если говорить на языке этой манги-истинные инстинкты.
Этти сцены встречаются почти в каждой главе,и то что они очень одинаковые, надоедает, было интересно^-^
@По уши в манге@Zweerg, палишься@Auditor-sama@Tedeika³@Misaki225,